HOMEPAGE

ORGANISATIE

PROGRAMMA

TICKETS

INSCHRIJVEN

UITSLAGEN VRIJDAG

UITSLAGEN ZATERDAG

GALLERIJ

NIEUWS

SPONSORS

GASTENBOEK

CONTACT

DOWNLOAD WALLPAPER

Aantal bezoekers: 96336

 

ORGANISATIE

Beste Tractorpulling fan
 
Nadat wij als STTN voor het laatst in maart 2011 een Tractorpulling evenement neer hebben kunnen zetten bij manege Luxool in Nijkerk, hebben wij als STTN moeten besluiten, vanwege het niet rond krijgen van vergunningen, dat het voor ons niet meer mogelijk was om daar een indoor Tractorpulling evenement te organiseren. Wat ons uiteraard ook erg aan het hart ging.
 
Toch hebben wij in tussentijd niet stil gezeten. Maar waar vind je hiervoor een geschikte locatie en de medewerking om dit voor elkaar te krijgen?
 
Ik mag daarom ook wel zeggen dat wij als STTN zeer verheugd waren, dat uiteindelijk na veel overleg met elkaar en met TT Hall in Assen, het licht voor ons op groen kwam te staan.
 
Ook bedanken wij de NTTO die ons uiteindelijk toch toestemming gegeven hebben om een indoor Tractorpulling evenement in Assen te organiseren.
 
We zullen er ook dit jaar weer alles aan doen om een fantastisch evenement neer te zetten. We komen de rijders en bezoekers tegemoet door het evenement op te splitsen in twee avonden. 
 
We hopen dat we dit nog een lange tijd kunnen en mogen doen.
 
Graag tot ziens op ons evenement op 25 en 26 maart 2016!
 
Bestuur STTN:
 
Ronald Haverlag;
Peter Hijwegen.